skip to Main Content

Egy rendszerben az összes előny

Gealan S 9000 iQ rendszer

A prémium kategóriában is viszi a pálmát! A legjobb minőségű valamint legkiválóbb hőszigetelésű műanyag ablak, erkélyajtó a piacon. Német, 6 légkamrás műanyag nyílászáró 3  gumitömítéssel van felszerelve, ami alapáron fehér színben, de természetesen rendelhető kedvelt fahatású, faerezett felületekkel, illetve több mai modern színben is. Alapesetben is 3 rétegű melegperemes üveggel van szerelve.

A Gealan 9000 legfontosabb tulajdonságai:

 • 6 légkamrás
 • 83mm mély
 • Német profil
 • 3 gumitömítéses szigeteléssel
 • Ug=0,5 W/m2K üvegezéssel, Cromatech Ultra melegperemmel
 • Prémiumkategóriás vasalat
 • Csak gyári alkatrészek illetve alapanyagok felhasználása
 • Kitűnő stabilitás a keretben és szárnyban elhelyezett vastag acélmerevítésnek köszönhetően
 • Vasalat: ROTO NT (Németország)
 • Megfelelő üvegezéssel PASSZÍVHÁZ ablak
 • A legújabb GEALAN IKD és STV ablaktechnológia
 • Hőátbocsátási tényező: egészen Uf = 0,89 W/m2K-ig
Gealan S 9000

A  növekvő energiaárak óriási költségtényezőt jelentenek. Ezen felül, a környezetvédelmi előírások az ablakok esetében egyre nagyobb hőszigetelési értékeket írnak elő.

A GEALAN S 9000  rendszeréből készült ablakoknál eddig nem létező passzívház-értékeket értek el.

Sok szín alumíniummal

Az S 9000-es nyílászáró profilu ablakok egyesítik a ház előnyeit. A magas funkcionalitás és a modern design az ingatlanoknak egyfajta tapintható exkluzivitást kölcsönöz, a műanyag ablak egyidejű tökéletes hőszigetelése mellett. Műanyag ablakok a tökéletes anyagminőségnek köszönhetően, nagy stabilitást illetve ellenálló képességet biztosítanak a szerkezetnek.

Famintázatú dekorfólia, egy természetes kinézetért

Aki egy természetes megjelenést szeretne házán viszontlátni, és emellett a modern technológia előnyeit is szeretné megkapni és élvezni, annak csak egy lehetősége van! Fahatásu műanyag ablakot építtet be. Egyaránt felhasználható a régi házak felújításánál, valamint az épületek tájjellegű stílusának megtartásánál. A GEALAN fadekor ablakok a műanyag ablakok minden előnyével rendelkeznek, ugyanakkor megtartják a fa dekoratív hatását is.

Az ablakok teljesen körbe záródó Roto NT vasalatrendszerrel vannak ellátva. A nem megfelelő nyitásmód elkerülése érdekében az ablakok hibásműködtetés gátlóval vannak felszerelve, amelyek könnyű és biztonságos  működtetést  biztosítanak.

A GEALAN  STV® technológia
Még jobb statika, még nagyobb ablak méretek! De mi is az a Gealan STV® technológia?

Az STV®   Statikai száraz üvegezés jelenti! A GEALAN STV® ragasztási technológia az üveg és a szárnyprofil egy speciális ragasztószalaggal történő összeragasztását jelenti. Az ablakgyártás során az ablaküveget az ablakszárnnyal történő összeragasztásával az üveg átadja a merevségét a szárnynak, és ezáltal sokkal nagyobb stabilitást biztosít az egész ablakszerkezetnek. Az ablakok a GEALAN STV® ragasztott üveg technológiával kombinálva sokkal nagyobb méretekben gyárthatók mint ami eddig elképzelhető volt . A GEALAN STV® technológiával az ablakok akár acélmerevítés nélkül is gyárthatóak lennének,  tovább javítva ezzel a termékek hőszigetelését.

IKD®: GEALAN az úttörő

GEALAN, a gyárilag habosított profilok gyártásának úttörője, már 2010-ben megkezdte az első habosított tartozékprofilok forgalmazását.

Tapasztalatokon alapuló tudás
Egyéb előnyök

Ezeket a profilokat már habosítva szállítjuk a gyárunkból a GEALAN ügyfelei részére! Az IKD® profilok újrahasznosítható anyagból készülnek.
Következetes alkalmazás: A GEALAN az IKD® habtechnológiát célirányosan alkalmazza a különböző rendszerekben, termékekben és fejlesztésekben a hőszigetelés hatékonyságának tökéletesítésére.

A habtechnológia célzott alkalmazásával IKD® különböző termékek és rendszerek esetében is kiváló hőszigetelési tulajdonságok érhetőek el.

A GEALAN IKD® intenzív magszigetelése az ablakgyártók számára első alkalommal teszi lehetővé, hogy ésszerű és gazdaságos ablakgyártás keretében teljesítsék a hővédelemmel szembeni extrém elvárásokat.

Az ablakokra külső  redőnyök, szúnyoghálók, külső- és belső párkányok szerelhetők.

Back To Top