skip to Main Content

Engedje meg hogy bemutatkozzam és Cégemről néhány szót említsek.

A nevem Kless Ferenc a szakmám pedig asztalos. Az abakcserepecs.hu weboldal tulajdonosa. Négy gyermekem van,  egy lány és három fiú.

Többször megkérdezték tőlem, hogy mire vagyok a legbüszkébb az életemben? Azt hiszem, hogy sokat nem kell gondolkoznom rajta, hisz számomra a családom a legfontosabb ami semmihez nem hasonlítható. Kicsit munkamániás vagyok így ebből könnyen kikövetkeztethető az is, hogy imádom a munkámat, ami egy kicsit a hobbim is.

A szakma iránti elhivatottságomat teljes mértékben támogatja feleségem és négy tündéri  gyermekem.

24 éve dolgozom a szakmában és még mindig szívvel-lélekkel csinálom, hisz szeretem a munkámat! Nem csak új nyílászárók beépítésével foglalkozok, hanem azok szervizelésével, javításával is. Az eddig eltelt évek alatt megszerzett szakmai tudásommal és tapasztalatommal készséggel állok megrendelőim szolgálatára.

Célom, hogy mind a nyílászárós szakma, valamint hogy a vevőim elismerését elnyerjem és a legjobb ablakosok között tartsanak számon bennünket.

Szeretem a rendet és a tisztaságot, ezért a munkaterületet mindig összetakarítva adjuk át, hogy Ön legközelebb is bennünket válasszon és nyugodt szívvel merjen ajánlani családjának, ismerőseinek.

Cégünk fő profilja a nyílászárók beépítése valamint az árnyékolástechnikai termékek javítása, gyártása a lakosságnak illetve viszonteladóknak.

Mivel Tudom, hogy a legjobb reklám az elégedett ügyfél, ezért amennyiben elégedett a munkámmal, kérem ajánljon barátainak, ismerőseinek, munkatársainak. Ígérem Náluk is azonos minőségben fogom végezni a munkámat.

Back To Top